Voorwoord

“Ik voorspel dat het voorwerk geen voorspel wordt”

Stel: je heb een goede vriendin en jullie zijn allebei redelijk prettig gestoord. Je gaat een weekend bij elkaar logeren en doet al het hele weekend lekker gek. Je heb gekke gesprekken over dingen, je zingt lekker hard mee met allerlei muziek en zelfs in openbare gelegenheden trekken jullie je niets aan van wat andere mensen vinden en zijn jullie gewoon lekker jezelf.

Nu vragen jullie je misschien af hoe dit kan… omdat wij keien zijn in loslaten!

Wij zijn Barbara (30) en Mila (17) en wij zijn echt super goed in loslaten. Omdat wij behalve prettig gestoorde super loslaters ook nog eens heel sociaal zijn wilden wij onze kennis over loslaten met de rest van de wereld delen. Dit wilden wij doen via een boek. Maar boeken kunnen de boodschap niet goed genoeg overbrengen dus was het plan om er een werkboek van te maken. Maar ook dat zou de boodschap niet goed genoeg overbrengen. Daarom zou het een audio werkboek worden. Maar helaas werd ook dat het niet. Want er werd ons ingefluisterd dat ons boek waarschijnlijk niet gepubliceerd zou worden. Daarom hebben wij gekozen om een blog te schrijven. Het jammere van een blog is dat je er geen stickervellen bij kan geven. Daarom hebben wij een vriendelijk toch dringend verzoek. Beweeg je NU naar de dichtstbijzijnde HEMA en koop daar een pakje stickervellen. Belangrijk is, dat dit geen saaie etiket-achtige stickers zijn, maar leuke stickers. Groot en klein door elkaar, als je die niet kunt vinden, koop dan twee vellen (ééntje met grote, en ééntje met kleine stickertjes). Veel succes met

OPDRACHT 1

van Het Audio Zelfhulp Werkboek over Loslaten van Mila en Barbara

PS We geven jullie even de tijd om Opdracht 1 uit te voeren, volgende week posten we een nieuw deel van het boek!

PPS Het kan natuurlijk ook een andere winkel zijn met stickers, maar wij hopen op een sponsoring van de HEMA zodat wij binnenkort op tournee kunnen langs alle HEMA vestigingen wereldwijd. De enige winkel waar je geen stickers mag kopen is de Bruna. Dit vanwege een slechte ervaring met spullen van de Bruna.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s