Hoofdstuk Acht, Deel 3. Loslaten rondom Relaties.

Loslaten rondom relaties deel 3

Stel, je bent even vrijgezel en daar wel weer klaar mee. Als je dan een leuk iemand ontmoet, is het makkelijk om te ontvlammen. Het is belangrijk dat je deze gevoelens erkent, doorvoelt, en dan lekker loslaat. Want, vasthouden aan vlammen levert, zoals iedereen met een EHBO diploma of een greintje gezond verstand weet, gegarandeerd derdegraads verbrandingen ofwel blaren op. En buiten de herfst heeft niemand iets aan blaren!

Mocht je nou toch steeds aan deze vlam blijven denken, helpt het om naar een feestje te gaan waar mensen het niet zo nauw nemen. Voor je het weet zit je op een bankje bij het toilet en heb je een gesprek over zoenen, wat escaleert in een heftige zoenpartij met een onbekende. We raden je aan om daarna meteen je buddy te bellen om je verhaal te delen.

Opdracht (herhaling, want BELANGRIJK)
Bekijk je eigen relatie. Ben je elkaar aan het loslaten? Moet er juist iemand vastgehouden worden? Houd vast wat je vast moet houden en laat de rest lekker los. Plak vast een kleine sticker in je agenda voor volgende week, dan volgt hoofdstuk Negen over vasthouden!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s