Hoofdstuk vijftien. Besties deel 2

Stel je voor, je hebt als meisje of vrouw een vriendin. Daar deel je lief en leed mee. Als je het moeilijk hebt zoek je steun en wijze raad bij haar en zij doet dat omgekeerd ook bij jou. Dan denk je natuurlijk, dat jullie bffs of op z’n minst gewoon vriendinnen zijn.
Maar het is mogelijk dat jij in dit geval toch haar bestie bent.
Dit weet je pas achteraf, als je er achter komt dat je vriendin eigenlijk al die tijd al jou vreselijk loopt te naaien. Ze gaat er uiteindelijk met je lover vandoor, en jij hebt het nakijken. Na analyse met je loslaatbuddy kom je er dan achter, dat het niet anders kan dan dat jij haar bestie was, en niet haar bff. Want anders kan iemand niet met zichzelf leven. Een echte vriendin doet zoiets natuurlijk niet! Dat flik je alleen bij je bestie. Dus als een vriendin iets vergelijkbaars bij jou doet, weet dan dat je haar bestie was, en geen echte vriendinnen!

Dit is meteen een goede tip om van je bestie af te komen. Ga gewoon aanpappen met haar vlam, en als je mazzel hebt komt er voor jou een nieuwe vlam uit en ben je ook van je bestie af! Twee vliegen met één mes in de rug! Dat is een deal die je niet over je kant kunt laten gaan.

Kom je er nou achter, dat jij de bestie was, laat het dan vooral los.

 

Uiteraard komt dit niet alleen bij vrouwen voor. Ook mannen kunnen onderling zeer vriendelijk zijn, en toch uiteindelijk met de vrouw/vriendin/scharrel van hun mattie in bed belanden.

Wij wensen alle mensen, die dit hebben meegemaakt, zeer veel loslaatplezier!

 

Opdracht:

Laat los.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s