Loslaten van 2013

Zoals jullie vast allemaal gemerkt hebben is 2013 al bijna ten einde. Graag willen wij met jullie terugblikken op 2013.

Januari: het jaar 2013 begon met een erg gezellige oud en nieuw met een heleboel lieve mensen, interessante experimenten, leuke workshops  en geslaagde spelletjes.

Mila begon dit jaar heel sportief: sceelerend naar school. Maar Mila zou Mila niet zijn als ze haar schoenen niet zou vergeten. Gelukkig kan Mila dit loslaten en loopt ze dus lekker de hele dag op haar sokken door de school.

Een van de muzikale hoogtepunten uit januari 2013 is onderstaand nummer.

Ook was Barbara erg in haar nopjes met haar katten en pony. Op 4 februari wees E.L haar er op dat ze op facebook inmiddels 29 katten posts en 18 paarden posts sinds 1 januari 2013 had geplaatst. Gelukkig was Barbara toen al een loslaatkampioen en kon ze dit commentaar prima loslaten.

Februari: “Als het valt is het kapot, of niet en daar moet je het maar mee doen!”

Deze wijze uitspraak komt van de oma van Mila. Zelfs Mila’s oma kan dus dingen loslaten.

Februari staat in Brabant bekend vanwege carnaval. Dit jaar kwam J.B over naar Brabant, hij liet al zijn normen en waarden los en ging carnavallen als een echte brabo!

Maart: Barbara werd dit jaar oud. Gelukkig kon ze dit loslaten en is dit goed gevierd met vrienden, spelletjes een heerlijke paardentaart, pindarotsjeszonderpinda en een diner klaargemaakt door J.B onze persoonlijke keukensloerie. Ook is een echte verjaardag natuurlijk niet compleet als je niet met 10 man gequizbattled heb, iedereen z’n telefoon op moet laden en daardoor de stop doorslaat. Of was het nou door M.S?

Mocht je dit nou niet gedaan hebben op je verjaardag in 2013: laat het los, als het meezit komen er nog genoeg kansen voor je.

887288_431444443611221_1588098587_o482474_492375887508967_2067635032_n

Ook was er dit jaar in maart nog sneeuw. Er zijn mensen die een hekel hebben aan sneeuw. Als je zo iemand bent, laat dit dan vooral los. Je kan er namelijk niks aan doen dat het sneeuwt…. okee je kan heel veel broeikasgassen uitstoten enzo en weten wij wat je allemaal nog kan bedenken om het milieu te verkakken, maar de kans dat dit uitpakt op minder sneeuw is klein. Doe dit dus vooral niet.

Tenslotte was er in maart het festval van talent. In 2013 was het geweldig super leuk, in 2014 wordt het nog vele malen beter. Voor meer informatie kijk op http://www.festivalvantalent.nl/

April: Mila was jarig in april, ook zij werd erg oud. Maar ook zij kon dit prima loslaten. Het feit dat ze dit zo goed kon loslaten kwam door M.S en Barbara die een hele goede poging hadden gedaan om pindarotsjeszonderpinda te maken. Ze hadden een eigen draai gegeven aan het recept, dit was erg goed uitgevallen.

Jammer genoeg had Mila in april wat last van slaapproblemen, gelukkig was daar loslaatbuddy Barbara die met alle liefde een slaapliedje whatsappte.

941171_513595028720386_620124505_n941171_513595028720386_620124505_n (1)

Mei: in de maand mei ontdekten wij het spraakgestuurd typen. S.vd.W kon dit gelukkig goed loslaten.

482603_513763658703523_1351948754_n

Een heel belangrijke gebeurtenis in mei was de 8ste verjaardag van Aron! Dit is gevierd met een lekkere paardenproof taart.

aron 8 taart

Ook een memorabel moment in de maand mei is de dag waarop Barbara in haar motoronderkleding werd buitengesloten door haar eigen kat.

En bovendien de motor vakantie van Barbara!

IMG_2371

Juni: de maand waarin zowel Barbara als Mila een baan kregen 🙂 en waarin Mila eindelijk overging naar VWO6!

Juli: een van de mindere dingen in 2013 was de motor van Barbara die gejat werd. In het begin had Barbara wat moeite met het loslaten van haar motor. Uiteindelijk werd het bericht van de vermiste motor 102 keer gedeeld maar helaas mocht ook dat niet baten. Omdat Barbara zo’n kei is in loslaten is het uiteindelijk toch gelukt om de motor los te laten. Helaas is het niet gelukt om de motor terug te vinden, gelukkig heeft Barbara in november een nieuwe motor kunnen kopen 😀

IMG_2314nieuwe motor

Links de oude motor, rechts de nieuwe!

Het eerste weekend van juli was er een spellenweekend bij Barbara. Er zijn mensen die eerst een recept lezen voor ze beginnen met koekjes bakken. Wij laten dit los en doen dit niet. Dit loopt niet altijd goed af. Wij hebben deze koekjes dan ook 2 keer moeten bakken……
Voor de rest was het een prima gezellig top weekend en ging het aansteken van de BBQ gelukkig wel bijna in 1 keer goed.

Een diepte puntje van juli 2013 waren wel de YOLO-schoenen van Barbara….

yoloschoenen1

Augustus: eind juli/begin augustus was er het epische peers2play badeendenkamp.

14 augustus. Voor ons het hoogtepunt van 2013. Dé dag dat wij een officieel begin maakten aan ons boek. Een hele dag met de trein door Nederland. Sokken, kijken cultuur snuiven maar vooral een heleboel schrijven! Deze geweldige dag werd afgesloten met een minofmeer spontane BBQ met erg gezellige mensen!

18 augustus. De officiële lancering van hetaudiozelfhulpwerkboekoverloslaten.wordpress.com

De maand augustus sloten wij af met de fokkingawesomedrakentaart!

Veel dingen moet je loslaten, maar de door ons (met hulp) gemaakte taart moet je natuurlijk niet loslaten!

Veel dingen moet je loslaten, maar de door ons (met hulp) gemaakte taart moet je natuurlijk niet loslaten!

September: 2 september. De dag dat we van blogspot overstapten naar wordpress.

Ook ontdekten we dit geweldig diepzinnige nummer:

Bovendien kochten we in september kaartjes voor MAROON5 in januari 2014 *vreugdedansje*

Het bewijs dat het leven niet altijd over rozengeur en maneschijn gaat werd eind september bewezen. Wij moesten plotseling afscheid nemen van een zeer dierbare vriend. We missen hem, laten hem los maar houden vast aan de mooie herinneringen die we van hem hebben. G, we missen je en hopen dat je het goed heb, waar je nu ook mag zijn.

Oktober: de maand waarin Barbara bh’s en broeken kon kopen die maar liefst 2 maten kleiner waren dan de oude! Zinloze kilo’s moet je loslaten, ik ben trots op je meis!

Ook kreeg Barbara nieuwe YOLO-schoenen, dit keer een wat subtieler kleurtje. Een hele verbetering.

yoloschoenen

November: Het begon goed met een gezellig dagje Amsterdam (okee, 4 uur onderweg naar Amsterdam, 40 minuten op de tram wachten en toen eten en gelijk door. maar het idee was leuk). Gekke mensen tegengekomen in de file…. dat lieten we keurig los. Eindelijk in Amsterdam hebben we staan wachten op een tram die maar niet kwam, ook dit lieten we los. Daarna heerlijk gegeten. Vervolgens wat mensen geschminkt in Amsterdam en toen weer terug naar huis. Top dag!

Barbara kocht een motor!!! (Zie foto eerder deze post)

Samen naar de film Catching fire!!!!!! in Etten-Leur of all places 🙂

December: Barbara kreeg officieel een relatie met A.L en bakte heel wat appeltaarten met en voor hem.

IMG_3066

We hadden een geweldig gezellig Sinterklaas weekend met een boel gezellige mensen.

20131216-125308.jpg 20131216-125243.jpg wpid-20131206_185902.jpg

Ook de kerst hebben we kunnen overleven door dit geweldige artikel waar we door D.d.O op werden gewezen. http://www.vice.com/nl/read/hoe-overleef-je-het-kerstdiner-nu-je-erachter-bent-gekomen-dat-je-een-paar-racisten-in-de-familie-hebt?utm_source=vicefb

Samenvattend:

Ons 2013 was geweldig, we hebben gezien hoe stom het leven soms kan zijn maar gelukkig hebben we ook gemerkt dat we geweldige vrienden hebben, wat voor super leuke dingen je kunt doen en hoe episch tof onze levens eigenlijk zijn. Wij hopen dat jullie 2013 net zo leuk, of misschien wel leuker was en dat jullie hebben genoten van ons boek.

Een nieuw jaar met nieuwe kansen, mogelijkheden en gebeurtenissen. Zoals een groot deel van de wereldbevolking zal ook jij vast goede voornemens en bucketlist dingen hebben voor 2014. Als het goed is heb je na al die jaren wel door dat die goede voornemens de eerste week goed gaan, de tweede week al wat minder en de derde week weet je je voornemens al niet meer. Daarom is het belangrijk dat je je goede voornemens loslaat. Mocht je het toch nodig vinden om toch goede voornemens te bedenken, vertel het ons dan vooral als het niet lukt. Dan kunnen wij namelijk zeggen: “haha we hebben het gezegd”. Nadat wij dit hebben gezegd is het belangrijk dat jij het weer loslaat. Loslaten is belangrijk, ook in 2014!

Wij wensen jullie een super fijn einde van 2013 en vooral het allerbeste voor 2014. We hopen dat jullie alles kunnen doen wat jullie willen, met leuke mensen en op de manier die voor jullie goed voelt. Doe wat goed voelt voor jezelf en laat de dingen die niet goed zijn voor je vooral lekker los!

Lieve groeten,
Barbara en Mila

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s