Hoofdstuk 21. Losmaken

Jajaja je leest het goed, dit hoofdstuk gaat niet over loslaten maar over losmaken. Wij hebben gemerkt dat het best wel een dingetje is als je vriend (oid) je bh in één vloeiende beweging los kan maken ipv dat hij een hele tijd aan het frutten is en uiteindelijk misschien zelfs wel denkt ‘aah ik laat m wel gewoon zitten’, want dat laatste is niet fijn!

Gelukkig is er voor de mannen die wij IRL kennen de cursus van D. die jaarlijks gegeven wordt tijdens oud en nieuw. Helaas zijn er nog heel veel mannen op deze wereld die ons niet IRL kennen (dit is voor beide partijen erg jammer)  maar dit is vooral erg jammer voor de meiden op deze wereld die met die jongens gaan daten. Deze jongens kunnen namelijk niet de cursus van D. volgen en hebben daardoor soms geen flauw benul van hoe een bh er uit ziet, laat staan hoe dat je zo’n ding los krijgt!

Eerst even voor de arme knullen die niet weten hoe een bh er uit ziet. Je hebt bh’s in veel verschillende soorten, kleuren, printjes en maten.

Dit is een basic bh, voorgevormd en met beugels.

Ook heb je bh’s die niet voorgevormd zijn, vooral mannen zijn hier dol op omdat je dan eerder stijve tepels ziet. Voor vrouwen mogelijk minder fijn, want tja, iedereen ziet je stijve tepels en soms worden ze gewoon stijf van de kou okee en dan doet het gewoon een beetje pijn en dan is het dus helemaal geen uitnodiging om er eens lekker aan te gaan voelen en knijpen of wat nie okee dan!!!

Behalve de gewone bh heb je ook nog de sport bh. Deze is bijna onmogelijk om uit te doen (zelfs voor de vrouw zelf). Omdat een sport bh bedoeld is voor tijdens het sporten (ja lieve dames, voor het sporten. Als je niet aan het sporten bent is een sport bh eigenlijk echt zeker weten niet okee (vooral ook niet sexy)) zit deze extra strak en geeft deze extra steun en is dus extra moeilijk te verwijderen.

De sport bh.

Hier nog wat verschillende bh’s (voor vrouwen waarschijnlijk wel herkenbaar)

bra-types-comic-1bra-types-comic-2bra-types-comic-3bra-types-comic-4bra-types-comic-5bra-types-comic-6bra-types-comic-7bra-types-comic-8bra-types-comic-9

Uiteraard kan een filmpje met duidelijke uitleg niet ontbreken, anders hebben de mensen die de cursus van D. niet kunnen volgen nog niks aan dit hoofdstuk.
http://9gag.tv/v/3043?ref=fbp9

Een ander ding dat je wel eens los wilt maken, zijn de knoopjes van een spijkerbroek. Het is belangrijk om te weten, dat vrouwenbroeken en mannenbroeken de knoopjes vaak aan de andere kant hebben. Dus wat voor jou heel normaal en logisch is, kan best bij de broek die je uit wilt trekken helemaal andersom zitten! Let hier goed op, want als je te lang blijft frutten en graaien is de pret vaak snel over…
Dit geld ook voor de rits van een vest en voor de knoopjes van een blouse.

Mocht je nou iets anders hebben, wat je graag losgemaakt ziet maar waar je zelf niet helemaal uitkomt, geen nood! Mail gewoon naar ons en wij zullen er over schrijven!

Opdracht
Als man: probeer een bh los te krijgen.
Als vrouw: doe nooit meer een sportbh aan als je niet aan t sporten bent.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s