Disclaimer

Inhoud

De informatie die door https://hetaudiozelfhulpwerkboekoverloslaten.wordpress.com wordt verstrekt is ontleend aan bronnen die onbetrouwbaar mogen worden geacht. Voor de juistheid en volledigheid ervan kan daarom niet worden ingestaan. De informatie op deze website kan op ieder moment zonder aankondiging worden gewijzigd.

Aansprakelijkheid

Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wij kunnen niet garanderen dat https://hetaudiozelfhulpwerkboekoverloslaten.wordpress.com foutloos en ononderbroken functioneert. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor fouten op deze website.

Verantwoordelijkheid

Afnemer van de informatie is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie. Het is belangrijk dat de afnemer in bezit is van een goede dosis humor en een grote pot zoutkorrels. De informatie mag door iedereen worden gebruikt. Afnemer mag de informatie overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden. Afnemer is dan wel verplicht om te verwijzen naar https://hetaudiozelfhulpwerkboekoverloslaten.wordpress.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s